Over Minigames

Minigames.nl is een website dat helemaal in het teken staat van spellen. Naast nieuwe en oude games, staat hier ook de laatste informatie over games. Spellen blijven een favoriete bezigheid van velen. Het internet heeft ervoor gezorgd dat de spellen overal beschikbaar kunnen zijn. Hier hebben veel spelontwikkelaars op ingespeeld. Inmiddels zijn er uiteenlopende games ontwikkeld en er blijven spellen komen. Daarom zijn de tips onmisbaar als het gaat om gamen. Spelers willen graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

Speel gratis

Spelen is helemaal gratis op Minigames.nl. Wel heb je Adobe Flash Player nodig om de spellen te spelen. Eenmaal geïnstalleerd kan je ieder spel spelen dat op de website staat. Minigames.nl staat ook open voor feedback en bij ieder spel staan de mogelijkheden weergegeven om dit te doen. Zo staat er een link waarmee aangegeven kan worden dat het spel niet werkt. Een ideale manier voor ons om dit soort problemen op te lossen, mochten deze voorkomen.

Onze categorieën

Om het overzichtelijk te maken hebben we de spellen ingedeeld in categorieën. Het komt voor dat spellen in meerdere categorieën vallen. Zo kan een behendigheidsspel ook horen onder de actiespellen. Er zijn onderwerpen waar veel spellen onder beschikbaar zijn. Mocht je een spel in gedachten hebben, vul dan het onderwerp of zoekterm in de zoekregel. Dit is een andere manier om een spel naar jouw keuze te vinden.

Onze homepagina geeft al een indruk over het aanbod op Minigames.nl. Van iedere categorie staan vier spellen weergegeven. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de overige spellen, dan klik je op ‘Alle Actie games’ of ‘Alle Behendigheid games’. Het hangt natuurlijk van de categorie af. Je kan ook op een van de onderwerpen in de bovenste balk klikken. Dan kom je direct terecht op de pagina van jouw games.

Een Minigames-account

Maak een account aan bij Minigames.nl om jouw spel bij te houden. Niet alleen biedt het informatie en overzicht over jouw spelprestaties, maar je maakt ook kans op prijzen. Het aantal punten en jouw activiteit wordt allemaal bijgehouden via jouw account op Minigames.nl. Daarmee maak je ook kans op de positie van TOP-speler.

Dit maakt Minigames.nl meer dan een aanbieder van spellen. Het is een compleet platform waar de prestaties worden bijgehouden en beloond. Daarnaast kan je ook in contact komen met de andere gamers. Dit biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Probeer een van de spellen uit op Minigames.nl. Heb je vragen over de werkwijze van Minigames.nl, neem dan contact met ons op via onze helpdesk of stuur ons een e-mail.